energiekerleven
Hey, jij daar! Zet  jezelf eens op je prioriteitenlijstje ;)

Even voorstellen:  

Hoe ben ik bij massage gekomen? 

Ik heb zelf veel last van mijn rug gehad, en nog steeds blijft het mijn zwakke plek. Voor mijn rugklachten ben ik veel bij de fysiotherapeut en de chiropractor geweest.. dat hielp gelukkig, maar tot op zekere hoogte. Op een gegeven moment vroeg ik of ze mijn rug niet nog eens fijn los konden maken. Ik kreeg te horen dat een masseur dat nog weer beter kan, omdat die echt even alles meepakt en losmaakt. En zo werd ik doorverwezen naar een masseur. Nou, na een paar keer een massage te hebben gekregen was ik helemaal om. Wat is dat lekker zeg! Mijn spieren weer heerlijk soepel en veel meer ontspanning in mijn rug. En dat terwijl ik tegelijkertijd even heerlijk kon ontspannen door de massage. Het begon bij mij al snel te kriebelen: Ik wil andere vrouwen dit ook laten ervaren! En hopelijk verlichting kunnen geven bij pijnklachten. Hoe mooi is dat!


Zo ben ik de opleiding Allround Masseur gaan volgen in Amersfoort, heb deze goed af mogen ronden en examen gedaan voor het NGS. Ik ben blij met deze fijne basis, om nu klachtgerichte- en ontspanningsmassages te kunnen geven. 


Inmiddels heb ik ook de cursus zwangerschapsmassage gevolgd. Nu mag ik ook aanstaande moeders verlichting en ontspanning bieden!


Zie ik jou bij mij in de praktijk? Dan mag je het ook komen ervaren;)


~ energiekerleven~ 

Massagepraktijk voor vrouwen!